Hei 

Jeg har nå rådført meg med den ansvarlige smitteværn legen i Stad Kommune, og når det gjelder dansekurs er det fortsatt slik at alle fra fylte 20 år, må halde 1 meters avstand til enver tid. Det vil derfor gjøre det umulig å gjennomføre et tradisjonelt swingkurs i 2020.

 

Vi får krysse fingrene og håpe at 2021 blir igjen smittefri, og at vi kan både bevege oss og reise hvor vi vil, da vil dansekursene også være på plass att.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I 2022 blir det siste året jeg står for arrangemang av dansekurs, da har jeg 30 års jubileum, men jeg tar gjerne på meg og halde kurs dersom noen andre ønsker at jeg skal komme til Kommuna eller bygda deres og halde kurs.

Jeg ser ellers at denne websiden min, swingkurs.com, er lite brukt og besøkt. Derfor  avslutter jeg denne websiden nå føre jul, og takker dere alle som har følgt meg her.

All informasjon om kommende dansekurs, samt bilde og video fra kurs som har vært, vil heretter bare bli lagt ut på Facebook i gruppen:   Gunnars Dansekurs.

Så nå får vi bare håpe at vi får swinge oss igjen fra 2021 

Til den tid, ha en riktig fin Coronafri  førjuls tid !

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com