Swing epoken:

Swing stammer fra jazz som såg dagens lys allerede i begynnelsen på 1900 tallet i USA. Det var en sammenblanding av mange ulike musikk -former, og gjennom sin kultur hadde de bakgrunn i afrikansk rytmisk folkemusikk og senere blues. I 1930 årene kom swing epoken, og da hadde vi noe som het swing jazz. Etter hvert fikk vi forskjellige dansestiler og på vestlandet har vi vestlandswing, også kalt for ”bygdaswingen”.

Kurs i Swing:

Jeg instruerer i vestlandswing, men også i swing rock`n roll. Nybegynner kurs (kurs 1) i swing består av 6 timer, kurshelg over 2 dager. Er det ønske om et videregående kurs, består det også av 6 timer da jeg repeterer en del fra kurs 1. 

Aldersgrense:

Barnekurs fra 1. til og med 7. klasse. Den siste kurstimen på et barnekurs, er foreldre - søsken - besteforeldre - tanter og onkler velkommen til å se på. 
Når det gjelder voksenkurs, gjelder det fra ungdomsskolen til du fyller 100 år.

Pris:

Det må være minimum 10 par (20 personer) påmeldt til et swingkurs, og det er bindende påmeldinger. Pris pr kurs er kr. 300,- pr person for et helga kurs. På kursene selges vann og ønsker du et minne fra kurset, selges T-skjorte

I 2017 hadde jeg 25 års jubileum og vurderte å gi meg da jeg har noen helseplager. Men jeg har bestemt meg til og fortsette så får jeg heller ta et år i gangen. Det er da mye moro og god trim, så jeg gleder meg til hver gang jeg har et nytt kiurs.  

Planlegg kurset:

Kursene jeg kan kjøre er fra September til Mai mnd. Send gjerne en e - post ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller du kan ringe eller send meg en sms på tlf 401 69 700 der du kan komme med dine ønsker om eventuelt planlagt kurshelg.
Ellers kan du klikke på linken over som står "Kommende Kurs", der kan du få informasjon om eventuelt kurs som du kan melde deg på, for husk:

AKTIV DANSING GIR SELVTILLIT OG GLEDE

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com